Dennis Technology Labs: ESET — кращий антивірусний захист для домашніх користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security 7 визнаний кращим рішенням для виявлення та запобігання зараженню різними видами Інтернет-загроз, за підсумками незалежного тестування Dennis Technology Labs. Змагаючись з рішеннями таких відомих виробників як Norton, Kaspersky, Avast, Trend, McAfee, BitDefender, AVG та Microsoft, продукт ESET показав найкращий результат ефективності захисту — 100% та отримав чергове визнання від незалежних експертів.

«Наші дослідження представляють собою справжній виклик для антивірусних рішень. Саме тому продуктам для захисту від шкідливих програм вкрай рідко вдається успішно пройти тестування, не кажучи вже про регулярне отримання високих нагород і визнань від наших експертів впродовж певного періоду часу. ESET Smart Security в різних версіях протягом багатьох років справляється на відмінно з поставленими завданнями, а в останньому тестуванні зумів отримати найвищий бал», — розповідає Саймон Едвардс, технічний директор Dennis Technology Labs.

«Кожне визнання важкої роботи спеціалістів ESET є дуже приємним, — розповідає Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні. — Ми дуже пишаємося, що представляємо такий легкий та простий у використанні продукт, здатний забезпечити нашим користувачам якісний та надійний захист від різних видів загроз. У жовтні 2014 року вийшла нова версія рішення ESET Smart Security, яка володіє новими функціями для захисту від ботнетів та експлойтів, що, як ми сподіваємося, стане запорукою успіху в проходженні різних авторитетних тестувань в майбутньому».

Результати дослідження Dennis Technology Labs, опубліковані 5 листопада 2014, показують підсумки комплексного тестування, яке проходило з липня по вересень цього року. В рамках даного дослідження фахівці тестової лабораторії визначали рівень ефективності антивірусних рішень відомих виробників та їх здатність протистояти шкідливим програмам в умовах, за яких користувач відвідує інфікований веб-ресурс.