ESET представляє нове покоління продуктів для домашніх користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нового покоління флагманських продуктів для домашніх користувачів — ESET Smart Security 8 та ESET NOD32 Antivirus 8. У восьмій версії рішень ESET реалізована нова технологія, що дозволяє виявляти та протистояти ботнетам, а також забезпечувати захист комп'ютерів від загроз, які для атаки використовують «0-денні» експлойти.

«За останні роки ботнети стали потужним інструментом кіберзлочинців, які використовують ці мережі інфікованих комп'ютерів з метою розсилки спаму зі шкідливим контентом, крадіжки конфіденційної інформації, перенаправлення веб-трафіку та багато іншого, — розповідає Дмитро Борщан, технічний спеціаліст ESET в Україні. — У зв'язку з цим спеціалісти ESET розробили та реалізували у восьмому поколінні флагманських продуктів ESET нову технологію, яка дозволяє ефективно протистояти подібним видам сучасних загроз».

Побудоване на основі унікальної технології, нове покоління рішень ESET надає ще більш якісний та надійний захист від нових, раніше невідомих шкідливих програм при традиційно мінімальному споживанні системних ресурсів. Більш того, восьма версія продуктів ESET дозволяє користувачам забезпечити додатковий рівень захисту конфіденційних даних за допомогою модуля Антифішинг, який був визнаний кращим на ринку експертами AV Comparatives, а також управляти функціями модуля Антикрадій для комп'ютерів та портативних пристроїв через портал my.eset.com. Нові рішення ESET поєднують в собі надійний захист і зручність у використанні при мінімальному впливі на продуктивність системи, дозволяючи тим самим користувачам насолоджуватися безпекою.

Восьма версія продуктів ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security володіє наступними новинками:

  • Захист від експлойтів — забезпечує потужний захист від шкідливих програм, які використовують уразливості популярних додатків, таких як веб-браузери, PDF редактори, поштові клієнти, програми MS Office та Java.
  • Захист від ботнетів (тільки в ESET Smart Security) — абсолютно нова технологія, яка дозволяє забезпечити захист від ботнетів, а також виявити віддалений доступ троянських програм або експлойтів.

Інші переваги флагманських рішень ESET для домашніх користувачів:

  • Розширений Персональний брандмауер (тільки в ESET Smart Security) — запобігає несанкціонованому мережевому доступу до комп'ютера та несанкціоноване використання персональних даних.
  • Антикрадій (тільки в ESET Smart Security) — за допомогою онлайн порталу my.eset.com здійснює пошук вкраденого пристрою, підвищує шанс знайти та повернути загублений ноутбук, а також зберегти контроль над даними. Дозволяє визначити місцезнаходження загубленого пристрою, переглядати фотографії, зроблені за допомогою вбудованої веб-камери, і відправляти односторонні повідомлення на вкрадений ноутбук.
  • ESET Social Media Scanner — забезпечує захист від загроз та шкідливого контенту профілю в соціальній мережі Facebook і мікроблогів Twitter.
  • Висока продуктивність роботи при мінімальному споживанні системних ресурсів.
  • Безкоштовне оновлення до актуальної версії продукту.
  • Технічна підтримка 24/7.

Завантажити ESET Smart Security 8

Завантажити ESET NOD32 Antivirus 8

Дізнатись більше про ESET Smart Security 8

Дізнатись більше про ESET NOD32 Antivirus 8