Унікальна можливість купити ESET Mobile Security за півціни на Google Play!

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — надає користувачам унікальну можливість купити комплексне рішення ESET Mobile Security зі знижкою 50 % у магазині додатків Google Play. Акція діє з 18 серпня до 31 серпня 2014 включно.

ESET Mobile Security доступний користувачам у Google Play, починаючи з серпня минулого року. За цей час продукт зарекомендував себе як ефективне комплексне рішення, а кількість інтсталяцій досягло одного мільйона. У зв'язку з цим компанія ESET вирішила провести так званий «тиждень одного мільйона» (#onemillionweek), в рамках якого користувачі зможуть придбати преміум версію рішення ESET Mobile Security за півціни у магазині додатків Google Play.

«Останнім часом спеціалісти ESET виявляють все більше нових загроз, створених під операційну систему Android. Наприклад, троянська програма Simplocker, яка блокує мобільні пристрої та вимагає гроші за розшифровку даних. Тому ми особливо пишаємося, що мільйон користувачів у всьому світі вибрали для захисту своїх мобільних пристроїв рішення ESET Mobile Security», — розповідає Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні.

Сьогодні ESET Mobile Security є рішенням безпеки з найвищим рейтингом на Google Play, яке володіє простим і зручним дизайном, а також безліччю функцій, таких як сканування в режимі реального часу, антикрадій, антифішинг, фільтрація дзвінків та SMS, що дозволяють забезпечити всебічний захист смартфонів та планшетів на базі операційної системи Android. Більш того, у травні 2014 року компанія ESET представила нову версію даного продукту з проактивним модулем Антикрадій та інтеграцією з порталом my.eset.com.

Оновлене рішення ESET Mobile Security доступне у двох версіях — безкоштовній та платній. Так, вже після завантаження та встановлення програма забезпечує базовий захист, здійснює повне сканування пристрою та завантажених додатків, а також дозволяє увімкнути базові функції Антикрадія. Повна версія продукту, яка володіє додатковими можливостями, доступна тільки у разі покупки ліцензії або в рамках пробної 30-денної версії. Преміум версія ESET Mobile Security включає в себе такі функції як Сканування за розкладом, Сканування у процесі зарядки пристрою, розширений проактивний Антикрадій, що включає інтеграцію з порталом my.eset.com, Фільтрацію дзвінків та SMS-повідомлень, а також Аудит безпеки.

Незважаючи на високу потребу в захисті, користувачам іноді дорого придбати антивірусне рішення. Тому компанія ESET традиційно йде на зустріч своїм користувачам, надаючи можливість протягом тижня «#onemillionweek» придбати в Google Play преміум версію комплексного рішення ESET Mobile Security за півціни.