Новий ESET Mobile Security для Android з проактивним модулем Антикрадій

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нової версії продукту ESET Mobile Security для Android, який не тільки надає надійний захист від онлайн-загроз, але і володіє функцією проактивного Антикрадія, що дозволяє відстежити втрачений смартфон або планшет за допомогою простого веб-інтерфейсу на порталі my.eset.com.

Оновлений Антикрадій здатний виявити потенційно небезпечні ситуації та застосувати превентивні заходи, щоб простіше було визначити місцезнаходження вкраденого мобільного пристрою. Так, наприклад, коли рівень заряду батареї досягає критично низького рівня, даний модуль фіксує останні координати місцезнаходження пристрою, а в разі неправильного введення коду/зразка розблокування або несанкціонованої заміни SIM-карти робить знімки за допомогою передньої та задньої камер. Усі отримані дані доступні користувачеві через веб-інтерфейс порталу my.eset.com.

«Сьогодні користувачі активно використовують мобільні пристрої в персональних і робочих цілях — для спілкування, зберігання інформації та навіть здійснення фінансових операцій. У зв'язку з цим втрата смартфона або планшета тягне за собою не тільки необхідність у придбанні нового пристрою, але і витік важливої інформації і конфіденційних даних, — розповідає Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні. — У зв'язку з цим дуже важливою є можливість відстежити та визначити місцезнаходження мобільного пристрою в певний момент часу. І ми щиро раді, що спеціалісти ESET реалізували дану функцію в новій версії продукту ESET Mobile Security, надавши тим самим додатковий рівень захисту смартфонам і планшетам під управлінням операційної системи Android».

Оновлений ESET Mobile Security включає в себе розширений функціонал для забезпечення ще більш надійного захисту пристроїв під Android. Крім цього, продукт доступний у двох версіях — безкоштовній та платній. Так, вже після завантаження та встановлення програма забезпечує базовий захист, здійснює повне сканування пристрою та завантажених додатків, а також дозволяє увімкнути базові функції Антикрадія. Повна версія продукту, яка володіє додатковими можливостями, доступна тільки у разі покупки ліцензії або в рамках пробної 30-денної версії. Преміум версія ESET Mobile Security включає в себе такі функції як Сканування за розкладом, Сканування у процесі зарядки пристрою, розширений проактивний Антикрадій, що включає інтеграцію з порталом my.eset.com, Фільтрацію дзвінків та SMS-повідомлень, а також Аудит безпеки.

Можливості розширеного модуля Антикрадій та порталу My.eset.com:

  • Інтеграція з my.eset.com через інтерфейс для пристроїв Android та ноутбуків під управлінням ОС Windows з встановленим рішенням ESET Smart Security.
  • SIM-відповідність — можливість отримувати віддалені команди навіть у разі несанкціонованої заміни SIM-картки.
  • Відстеження місцезнаходження — онлайн управління Антикрадієм. У разі позначення пристрою як зниклого на порталі my.eset.com програма визначає та позначає на карті в режимі реального часу його місцезнаходження. Таким чином, користувач може точно відстежити місцезнаходження загубленого смартфона або планшета.
  • Підозріла активність — у разі неправильного введення коду/зразка розблокування або несанкціонованої заміни SIM-картки автоматично застосовуються превентивні дії (знімки за допомогою передньої та задньої камер, блокування пристрою).
  • Знімки камерою — якщо пристрій відзначено як втрачений, автоматично та регулярно здійснюються знімки передньою та задньою камерами, які відправляються з телефону на портал my.eset.com, що значно допомагає визначити місце розташування смартфона або планшета.
  • Відправка повідомлень на екран пристрою — можливість відправки односторонніх повідомлень, які будуть відображатися на екрані загубленого пристрою.
  • Низький заряд батареї — при критично низькому заряді батареї координати місцезнаходження пристрою відправляються на портал my.eset.com.
  • Підключення до IP-адрес — якщо пристрій відзначено як втрачений, на порталі my.eset.com автоматично створюється список IP-адрес, до яких підключався смартфон або планшет.

Завантажити продукт

Купити преміум версію продукту

Перейти на сторінку з описом продукту