ESET представляє нове покоління продуктів для захисту комп'ютерів Mac — ESET Cyber Security

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про вихід нової версії рішень ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security, які надають додатковий рівень захисту комп'ютерів Mac. Одними з основних переваг даних продуктів є новий Антифішинг модуль для ще більш надійного захисту від кроссплатформенних атак і ESET Social Media Scanner для забезпечення безпеки користувачів під час спілкування в соціальних мережах Facebook and Twitter. Крім цього, ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security повністю сумісні з новою операційною системою Apple — OS X Mavericks (10.9).

«Швидкі, потужні та ефективні нові рішення для Mac платформ традиційно споживають мінімальну кількість системних ресурсів, володіють легкістю інсталяції ат спеціально розробленим дизайном під Mac, — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — У даних продуктах реалізована передова технологія для надійного захисту від фішинг-атак, яка вже використовується в рішеннях ESET для захисту ОС Windows та мобільних платформ, а також багатофункціональний інструмент для забезпечення безпеки користувачів під час спілкування у соціальних мережах Facebook and Twitter».

Завдяки розширеному Антифішинг модулю нові рішення ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security надають користувачам ще більш якісний захист від крадіжки конфіденційних даних, таких як ім'я користувача, банківські реквізити та іншої інформації, за допомогою підроблених сайтів. При цьому використовуються ті ж бази даних фішингових сайтів, що і в рішеннях ESET для захисту ОС Windows і мобільних платформ.

Відзначимо, що в 2013 році саме завдяки Антифішинг модулю щодня продукти ESET знешкоджували близько 45 000 потенційних атак, запобігаючи тим самим можливі крадіжки конфіденційних даних та фінансові втрати користувачів. Крім того, даний модуль показав високий результат у незалежному тестуванні AV-Comparatives, заблокувавши 99 % фішингових сайтів, та був удостоєний золотої нагороди від експертів лабораторії.

Також шосте покоління продуктів ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security включає в себе нову версію ESET Social Media Scanner — інструменту для захисту профілів користувачів та їхніх друзів від шкідливого контенту в соціальних мережах. Ця програма дозволяє здійснювати автоматичну перевірку та сканування на вимогу профілів у Facebook і Twitter на наявність загроз — шкідливих посилань, спаму, різних видів шахрайства, спроб фішинг-атак. Крім цього, ESET Social Media Scanner допомагає користувачеві управляти налаштуваннями конфіденційності, пропонуючи внести зміни, необхідні для забезпечення більш високого рівня захисту.

Незважаючи на те, що Mac є однією з найбільш безпечних операційних систем, комп'ютери Apple можуть служити джерелом заражень ПК під управлінням Microsoft Windows. Наприклад, під час передачі інформації за допомогою змінних носіїв. У зв'язку з цим спеціалісти ESET розробили антивірусні рішення ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security, які забезпечують якісний та надійний захист комп'ютерів Mac. Унікальнач технологія, реалізована в продуктах ESET, дозволяє автоматично виявляти та видаляти шкідливі програми, включаючи загрози, призначені для операційних систем Windows, не допускаючи комп'ютерам Mac стати носіями шкідливого ПЗ. Більш того, дані рішення мають спеціально розроблений дизайн під Mac та споживають традиційно мінімальну кількість системних ресурсів, дозволяючи користувачам насолоджуватися потужністю комп'ютерів Apple.

Більш детальна інформація про продукти, а також можливість завантажити оновлені рішення ESET доступні на сторінках українського офіційного сайту.