GSMA Mobile World Congress 2014: ESET представила нові версії продуктів ESET Secure Authentication та ESET Mobile Security для Android

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — взяла участь у щорічній виставці мобільних технологій GSMA Mobile World Congress, на якій представила нове покоління рішень для мобільних пристроїв — ESET Mobile Security та ESET Secure Authentication. Світовий конгрес проходив з 24 до 27 лютого 2014 року в Барселоні, Іспанія. Ця виставка є найбільшою подією у світі мобільних технологій, в якій беруть участь провідні світові виробники мобільних пристроїв, а представлені новинки стають визначальними для багатьох трендів майбутнього року.

«На виставці Mobile World Congress ми представили нове покоління програм для мобільних пристроїв. Комплексне рішення ESET Mobile Security для Android спеціально розроблено для захисту мобільного дозвілля користувачів, а продукт ESET Secure Authentication представляє собою потужний та простий у використанні інструмент, що забезпечує двофакторну аутентифікацію для надійного захисту корпоративної мережі, — розповідає Ігнасіо Сбампато, директор з продажу та маркетингу ESET.

Представлена версія ESET Mobile Security включає в себе повністю оновлений процес сканування та Антифішинг модуль, а також володіє простим і зручним інтерфейсом користувача. При цьому основною перевагою даного продукту є новий веб-інтерфейс модуля Антикрадій, що дозволяє за допомогою порталу my.eset.com визначати місцезнаходження пристрою, віддалено здійснювати очищення даних, включати сигнал сирени, робити знімки передньою та задньої камерою в разі втрати або крадіжки мобільного пристрою. Також стало можливим створення спеціальних брендованих версій спільно з мобільними операторами. Бета-версія нового покоління продукту ESET Mobile Security доступна для тестування користувачам на сторінці офіційного співтоваристві Google+.

Також під час виставки була представлена нова версія ESET Secure Authentication — ще одного рішення для захисту конфіденційної інформації в корпоративній мережі в епоху мобільних технологій. У той час як інші рішення ESET для мобільних пристроїв надають захист даних, які зберігаються на смартфонах, програма ESET Secure Authentication забезпечує безпеку доступу до корпоративної мережі з портативних пристроїв. Це свого роду клієнт-сервер система, в рамках якої сервер надає разовий пароль, а клієнт відображає його. Після цього користувач може використовувати цей унікальний код для аутентифікації у системі, що підтримується.

Нова версія продукту надає ультра-безпечний доступ до онлайн-програм та володіє спрощеним процесом інсталяції та підтримки. В оновленому ESET Secure Authentication реалізована більш гнучка інтеграція продукту, яка здійснюється за допомогою пакету програм Software Development Kit (SDK) та Application Programming Interface (API), що дозволяє забезпечити захист ще більшої кількості програм і даних. Відзначимо, що перша версія даного рішення ESET вийшла на початку 2013 року і за цей час вже встигла показати, наскільки важливим є потужний багатофакторний захист критично важливих компонентів корпоративної мережі від можливих кібератак.