Форум «Гроші та технології 2013»

Наступна новина

Компанія «ІСЕТ-Україна», яка представляє продукти ESET на території України, прийняла участь у форумі «Гроші та технології: рішення для бізнесу». Захід відбувся 04 грудня 2013 у Києві.

Ділова подія зібрала близько 150 учасників — керівників департаментів інформаційних технологій комерційних підприємств, представників державних структур, топ-менеджерів провідних ІТ-компаній, експертів та аналітиків ринку, а також представників ЗМІ.

У рамках форуму визнані експерти виступили з докладами, в яких представили ключові фактори розвитку інформаційного суспільства в Україні та найближчі перспективи впровадження новітніх технологій. Також були розглянуті теми хмарних технологій, інформаційного захисту корпоративної інфраструктури, безпеки зберігання даних, мобільних та Інтернет-платежів, ІТ-аутсортінгу, оцінки ринків інформаційних систем, управління даними.

В’ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні, розповів про компанію та технології ESET, а також представив слухачам оновлену продуктову лінійку ESET для захисту корпоративних мереж. Нові функції та додаткові переваги, мінімальне споживання системних ресурсів і можливість віддаленого управління роблять продукти ESET ідеальними рішеннями як для малих і середніх підприємств, так і для крупних організацій та корпорацій.

«Нове покоління продуктів ESET здатне забезпечити безпеку наших бізнес-користувачів на ще більш високому рівні. Нові технології, реалізовані у продуктах ESET, забезпечують якісний іта надійний захист від шкідливих атак, а також запобігають витоку та крадіжці конфіденційної інформації. Таким чином, у поєднанні з хмарними технологіями у сервісі репутацій, нове покоління рішень ESET здатне протистояти найбільш витонченим видам кіберзагроз», — розповідає В’ячеслав Зарицький, провідний спеціаліст ESET в Україні.

Після закінчення доповіді серед делегатів відбувся розіграш цінних призів, одним з яких стала коробкова версія комплексного рішення нового покоління — ESET Smart Security. Протягом дня в залі працював стенд, на якому відвідувачі заходу мали можливість більш детально ознайомитися з рішеннями ESET та задати питання технічним спеціалістам.