Продукти ESET отримали сертифікат сумісності з ОС Windows 8

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що шосте покоління флагманських продуктів ESET для домашніх користувачів — ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6 отримали сертифікат сумісності з операційною системою Windows 8. Це означає, що дані продукти повністю сумісні з новою операційною системою компанії Microsoft і можуть використовувати логотип «Compatible Windows 8». Українська версія продуктів ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6 вже доступна користувачам на Windows Store.

Нагадуємо, що 19 листопада 2012 року в Україні вийшов фінальний реліз шостого покоління флагманських антивірусних рішень ESET. Нові версії продуктів побудовані на основі прогресивної технології та володіють новими функціями, що забезпечує ще більш швидке та якісне виявлення і знешкодження всіх видів загроз.

Основними новинками, реалізованими в комплексному рішенні ESET Smart Security 6, є інноваційна функція Антикрадій та оновлений модуль для захисту від фішинг-атак. Ці можливості продукту забезпечують надійний захист від крадіжки конфіденційної інформації. Функція Антикрадій допомагає знайти загублений або вкрадений ноутбук і дозволяє контролювати діяльність на ньому, в той час як модуль для захисту від фішинг-атак запобігає відвідуванню користувачами підроблених шкідливих сайтів.

Використовуючи проактивні та хмарні технології сканування, продукт ESET NOD32 Antivirus 6 представляє собою потужний і швидкий антивірус, здатний забезпечити надійний захист від всіх видів онлайн та офлайн загроз, а також запобігти поширенню шкідливих програм на інші комп'ютери.

Таким чином, вихід нового покоління продуктів ESET став ще одним кроком вперед у протистоянні різним шкідливим програмам.

Звертаємо увагу користувачів на той факт, що попередня 5.2 версія продуктів ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security, а також рішення ESET для захисту робочих станцій теж підтримують операційну систему Windows 8, але не мають у наявності сертифікат про повну сумісність.